петък, 16 март 2018 г.

Пано

Идеята за такъв тип пано ми се въртеше в главата от дни наред,дори и нощи. :)



 Исках да направя нещо,свързано с текущото предизвикателство на Картишок "Тифани Соларио".Нещо микс медия,нещо с камъчета,нещо нежно,изтънчено и интересно.В какъв цвят?Ами нямах идея..



 Взех едно платно и започнах.Скициране,грундиране,оформяне,елементи,декорации,лепило,бои....Да ,вече виждах точно как ще изглежда и какъв искам да бъде цвета.Бяло и черно и сиво , но с лек полъх на лилаво.Като акцент реших да направя това тъмно,много тъмно лилаво-черно цвете с камъчета за тичинки.Поставих го на мястото му,но не ми беше достатъчно,искаше ми се още нещо да има като добавка.....тогава реших да сложа тези сребърни,навити телчета.Залепих камъчета и мъниста и.....готово! :) Паното беше готово!


Беше супер вълнуващо изживяване!Обичам!!!










10 коментара:

  1. Възхитена съм, Дани! Харесвам много работата на Тифани, но твоето пано е много, много по-хубаво!

    ОтговорИзтриване
  2. Ей,Маги,много ти благодаря!Но направо ме разсмя! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Така като гледам, май микс медия платната са твоето нещо. Обикновено, точно когато не знаеш какво точно искаш, се получава най-добре. Много живот и енергия излъчва твоето платно, въпреки, че е в студената гама. Това харесвам на графиката и студените тонове-могат да бъдат дори по-въздействащи от топлите нюанси.С тази величественост ми напомня на снежната кралица.Приказно е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря,Ели!Определено ми харесва микс медията!А и нали знаеш,всичко е моментен порив,чувство,цвят!А като се замисля,в последно време съм много привлечена от лилавото,но това лилаво,тъмното и тежкото...

      Изтриване
    2. Така е, понякога дори започваш с една нагласа , а в последствие се променя.Като се замисля микс медията не е нищо ново,просто сега има много материали и възможностите са безгранични, затова става пристрастяваща. Иначе онзиден попаднах на мой стар тефтер с изрезки от списания, рисунки и писани неща, който си е направо микс медия журнал. Точно тежкото лилаво е много изразително, също като индиговото синьо. И двата цвята в комбинация с черното много ги харесвам. Наскоро пак се насочих към силния контраст с черното. Там няма никога да сбъркаш, винаги ще е изразително и изискано в същото време.Много се отплеснах да приказвам, но неща, като твоите, в които е вложена много фантазия, освен аранжирани заготовки, много ме привличат, макар и в двете да има много красота. Въпрос на усещане, педполагам.

      Изтриване
  4. https://welove2create.blogspot.nl/ Beautifull canvas, love the colors and the face of the lady is also amazing. Thank you for sharing with the DT from We Love To Create, hugs TErry xxx

    ОтговорИзтриване
  5. WONDERFUL! The dark tones with just a hint at color are perfect for this expressive piece!hugs!

    ОтговорИзтриване
  6. Wow! This is so cool! Thank you for joining Mixed Media & Art this past month!

    ОтговорИзтриване
  7. Absolutely beautiful!
    Thank You for joining us at MM&A this month :-)

    ОтговорИзтриване